Livrare flori in Harghita oriunde cu FlorideLux.ro. Comanda cadouri cu livrare flori in Harghita si fa o surpriza de mari proportii. Florile nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment important din viata ta. Intra pe www.floridelux.ro si comanda flori si buchete unice pentru zilele speciale… si stii ce? fiecare zi e speciala.

FlorideLux livreaza flori in Harghita in mai putin de 24 de ore. 

Stiai ca?

Județul Harghita (cu o suprafață totală de 6.610 kmp, reprezentând 2,8% din suprafața României) este situat în estul Transilvaniei și se învecinează cu județele Neamț și Bacău la est, la vest cu Mureș, la sud cu Brașov și Covasna, iar la nord cu județul Suceava.

Județul a fost înființat în anul 1968 prin reorganizarea teritorială a Regiunii Mureș-Autonomă Maghiară (din raioanele Toplița, Gheorgheni, Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc). Cea mai mare parte a teritoriului județului de azi a făcut parte mai devreme din Județele (interbelice) Ciuc și Odorhei, respectiv din comitatele (antebelice) Ciuc și Odorhei (având reședințele la Miercurea Ciuc și la Odorheiu Secuiesc). Înainte de 1876 teritoriul județului de azi a făcut parte din Scaunele Secuiești Ciuc (cu scaunele filiale Giurgeu și Cașin) și Odorhei (cu scaunele filiale Brăduț și Cristuru Secuiesc).

Livrare flori Harghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.