Flori online in Ilfov, un cadou pe care il poti face oricand, la orice ora. Cu FlorideLux.ro poti trimite flori oriunde in Romania in mai putin de 24 ore. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa plasezi o comanda cu livrare la domiciliu. Pe www.floridelux.ro ai o gama variata de produse pentru tine si persoanele dragi din viata ta.

Stiai ca?

Teritoriul judeţului Ilfov de astăzi este locuit încă de pe vremea pietrei cioplite, cu 150.000 ani în urmă.
Dovezile arheologice atestă prezenţa omului pe acest teritoriu încă din paleolitic (zona Pantelimon, Măgurele), neolitic (zonele Cernica şi Jilava) şi din epocile bronzului şi fierului din care se detaşează vestigiile geto-dacice, apoi cele romane şi româneşti. Cele mai vechi urme de locuire descoperite în perimetrul actual al judeţului Ilfov datează din neolitic, prin vestigiile scoase la iveală în localităţile Cernica, Glina şi Vidra. Cucerirea (101-102, 105-106) şi apoi ocupaţia romană (106-271/275) a Daciei a influenţat meleagurile ilfovene de azi, iar năvălirile, ocupaţiile temporare ale altor popoare din secolele III-VII, au lăsat urme în viaţa locuitorilor.
Prima mențiune documentară a Ilfovului datează din 23 martie 1482, când domnitorul Basarab cel Tânăr face o donație către Mănăstirea Snagov.

Livrare flori in Ilfov

Comanda flori in Ilfov si ai livrare in urmatoarele localitati:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.