Livrare flori in Maramures, este simplu sa faci acum o surpriza cu FlorideLux.ro. Daca vrei sa faci o comanda de livrare flori in Maramuresc apeleaza la FlorideLux.ro si trimite cadou la domicilu flori, buchete flori, cutii cu flori, aranjamente flori impresionante.

Livrare flori in Maramures

Situat in partea nord-vestica a Romaniei, la granita cu Ucraina, Maramuresul este locul unde traditiile stramosesti, portul popular si arta veche se pastreaza ca nicaieri in alta parte a Romaniei. De aceea punctul forte al turismului in Maramures este viata satului. Arhitectura maramureseana traditionala ocupa un loc insemnat in arta prelucrarii lemnului din Romania si Europa, originalitatea satelor din zona constand in portile sculptate. Acestea impreuna cu bisericile din lemn creeaza spatiul cultural asezat pe ambele parti ale muntilor Gutai – Tibles.

Zona Maramures ofera foarte multe locuri care merita sa fie vizitate, precum: Cimitirul Vesel din Sapanta – cea mai atractiva etapa a unei vacante in Maramures, Valea Izei  – centrul istoric al Maramuresului, Valea Vaserului, Baia Mare, Sighetu Marmatiei. Biserica Izvorul Negru este situata langa Moisei si dateaza din 1672. Cascada Cailor se afla in  apropiere  de  statiunea  turistica  Borsa – Complex, in  partea de NE a Muntilor Rodnei, apa adunata dintr-un cerc glaciar se scurge peste  un abrupt calcaros rezultand o frumoasa cascada.

Livrare flori in Maramures

Livram in urmatoarele localitati din Maramures:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.