Cauti livrare flori in Olt?

Fa un cadou special FlorideLux.ro cu livrare in Olt si ofera cele mai frumoase flori . Comanda online flori in Olt si ai livrare in cel mai scurt timp.

Judetul Olt este…

Judeţul Olt este situat in partea sudică a României pe cursul inferior al râului Olt care i-a dat numele; face parte din categoria judetelor riverane fluviului Dunãrea. Spre nord se învecineazã cu judetul Vâlcea, în est cu judetul Argeş si Teleorman, la vest cu judetul Dolj. În partea de sud, pe o lungime de 47 km, Dunãrea face hotarul tãrii cu Bulgaria. Între aceste limite are o suprafaţă de 5.502 kmp .  Este traversat de meridianul 24 grade longitudine esticã pe linia localitãtilor Iancu Jianu – Baldovinesti si de paralela 44 grade latitudine nordicã în partea de sud pe linia Vlãdila – Scãrisoara, mãsurând 138 Km pe directia nord-sud şi 78 km pe direcţia est-vest.

Ca poziţie istorico-geograficã, face parte dintre vechile provincii istorice Oltenia si Muntenia, având o legãturã permanentã cu vestul tãrii, cu Banatul pe Valea Dunãrii, cu Transilvania pe Valea Oltului, iar prin portul dunãrean Corabia are ieșire la Marea Neagrã.

Principalele oraşe sunt: Slatina, Balş, Caracal, Corabia, Drăgăneşti Olt, Piatra Olt, Potcoava şi Scorniceşti.

Livrare flori in Olt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.