Livrare flori in Tulcea pentru tine si familia ta! Florile reprezinta una din frumusetile pe care Dumnezeu ni le-a scos in cale. Comanda flori ori de cate ori ai ocazia pentru ca ele aduc zambete, atat tie, cat si persoanei careia ii sunt destinate. Daca vrei sa faci o surpriza speciala si neasteptata, intra pe FlorideLux.ro si ai de ales intre cele mai frumoase flori din Iasi si nu numai. In plus, acestea nu doar ca sunt frumoase, ci vor fi livrate la usa ta mai repede decat ti-ai putea imagina!

Afla ca Tulcea….

Tulcea este municipiul de reședință al județului cu aceeași denumire și este format din localitățile Câșlița, Tudor Vladimirescu și Tulcea. Se poziționează pe 7 coline din Dealurile Tulcei , pe o vatră populată continuu începând din perioada anilor 2900-2200 î.C. Orașul cunoaște o decădere odată cu stăpânirea otomană dintre anii 1420- 1877, însă o restabilire are loc de îndată ce se deschide canalul Sulina. Tulcea este atestată documentar în anul 1506. Această localitate a fost populată cu coloniști de origine germană fiind cunoscuți sub numele de germani-dobrogeni, aceștia părăsind însă zona în anul 1940 datorită strămutării cu forța în Germania. După sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial, orașul se extinde și se modernizează. La momentul actual Tulcea se întinde pe o suprafață de 115 km pătrați și are o populație de 68.608 de locuitori. Este un oraș industrial, modern și un important port pentru navele de pasageri , dar și pentru navele care transportă produse industriale și materii prime.

Resursele naturale ale judeţului sunt : terenurile arabile, viile, păşunile, care permit culturi vegetale, creşterea animalelor, apele şi bălţile pentru pescuit şi vănâtoare, pădurile, pentru vănâtoare, agrement, protecţia mediului, resursele minerale cum ar fi piatra de construcţii (granitul), cuarţita, calcarul iar Delta Dunării în primul rând pentru potenţialul turistic.

Livrare flori in Tulcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.