Mesaje flori de Martisor – se apropie cu pasi repezi ziua Martisorului, adica 1 martie. Este prima zi de primavara si aceasta marcheaza noi inceputuri pentru viata personala, un suflu nou, optimism si mai multa energie. Femeile de pretutindeni, indiferent de varsta, statut, ocupatie, primesc in aceasta zi minunata un martisor, flori 1 martie si o urare de noroc sau de iubire.

O data cu mesaje flori de martisor, trimite-i si un buchet de flori incantator, proaspat si colorat. Orice femeie adora florile si se bucura la un astfel de cadou elegant si pretios!

Mesaje flori de Martisor

Pentru luna martie 2018 specialistii FlorideLux au pregatit cea mai eleganta colectie de buchete flori de primavara, cupole trandafiri criogenati si ansambluri plante elegante, pentru cadouri de neuitat! Colectia Unique Spring ’18 by FlorideLux este unica, asemenea fiecarei femei iubite din viata ta, celebram prin cele peste 120 de modele unicat frumusetea, inteligenta si grija fiecarei femei.

Mesaje flori de Martisor


Si pentru ca ne place tare, tare mult sa venim in intampinarea ta cu cele mai frumoase idei pentru sarbatorile tale preferate, am creat si o lista completa cu cele mai interesante idei mesaje flori si cadouri de martisor sau de 1 martie:

  1. O primavara frumoasa!
  2. O primavara insorita!
  3. Ti-am trimis un ghiocel la inceput de primavara, sa iti poarte noroc! (Vezi Buchete ghiocei)
  4. Un gradinar iscusit va avea mereu cele mai frumoase flori! Multumesc, draga mea mamica iscusita, ca ne-ai crescut atat de frumos!
  5. Toate primaverile atat de frumoase… Dar parca tu esti mai frumoasa decat toate!
  6. Draga mea, te rog primeste acest martisor din partea mea ca un simbol de noroc si bunastare pentru primavara ce tocmai incepe!
  7. Iti doresc o primavara superba si mult noroc!
  8. Happy Martisor Day! 😀
  9. Cele mai frumoase flori de primavara pentru cea mai frumoasa floare!
  10. Pentru mine esti cea mai insorita primavara! La multi ani cu ocazia 1 martie!

Inspira-te si gaseste cele mai frumoase idei de flori 1 martie doar de la FlorideLux:

Nu uita ca la fiecare livrare de flori efectuata online pe www.floridelux.ro in perioada 1-8 martie primesti gratuit un martisor elegant:

Descopera si alte articole de la specialistii FlorideLux:

Ce flori oferim de 1 martie 2018?

Flori pentru 1 martie 2018