Mesaje Sfinții Împărați Constantin și Elena, comanda flori și trimite mesaje pe 21 mai pentru un cadou ieșit din comun, nou, inedit și neașteptat. Știm că se apropie o sărbătoare importantă și de aceea ți-am pregătit un articol prin care te punem la „punct” cu toate detaliile!

Astfel, dacă citești acest articol în continuare, vei afla cine sunt Sfinții Împărați Constantin și Elena, când  îi sărbătorim și ce mesaje le putem trimite împreună cu buchetul de flori potrivit.  Mai mult decât atât, îți vom spune unde găsești cele mai frumoase cadouri pentru sărbătoriții tăi, tu fii doar atent!

Mesaje Sfinții Împărați Constantin și Elena
Comandă buchete cadou de la FlorideLux pentru un efect WOW!

Cine au fost Sfinții Împărați Constantin și Elena

Românii așteaptă și sărbătoresc an de an pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, mulți dintre aceștia purtând fie numele de Constantin, fie Elena sau alte derivate. Câți dintre noi știm, însă, cine au fost Sfinții Împărați Constantin și Elena?

Se spune că cei doi Sfinți Împărați au avut un rol important în acceptarea creștinismului și, de asemenea, aceștia sunt responsabili și pentru recunoașterea zilei de dumincă drept zi de odihnă. Vom începe prin a vă oferi câteva informații cu privire la Sf. Constantin.

Despre Sfântul Împărat Constantin

Sfântul Constantin este unul dintre cei mai cunoscuți sfinți, un adevărat împărat roman care a trăit între anii 272 și 337. În ceea ce privește rolul său în creștinism, trebuie să știi că în luna ianuarie a anului 313, împăratul Constantin cel Mare a reușit să legalizeze creștinismul prin Edictul de la Milan. Opt ani mai târziu, în 321, duminica va fi declarată zi de odihnă în imperiu, zi în care creștinii pot asista la slujbă și sunt scutiți totodată de alte munci. Astfel, ziua de duminică s-a transformat într-o sărbătoare săptămânală care aduce la un loc pe toți cei ce cred în Dumnezeu și doresc să își găsească liniștea sufletească.

De asemenea, Împăratul Constantin cel Mare a sprijinit repararea bisericilor existente, contribuind totodată la construirea de noi sălașuri bisericești împreună cu cei din familia sa. Mai mult decât atât, Împăratul Constantin cel Mare a construit în anul 330 o nouă capitală, iar orașul Bizantium a devenit orașul Contantinopol pe o perioadă de o mie de ani. Acesta a murit în Duminica Rusaliilor, pe 22 mai anul 337, și a fost înmormântat la Constantinopol, în Biserica Sfinții Apostoli.

Despre Sfânta Elena

Sfânta Elena este cunoscută și sub numele de Helena Augusta sau mama împăratului Constantin cel Mare.

Originară din Golful Nicomidia, a avut o influență puternică și pozitivă participând la numeroase acțiuni de binefacere în folosul creștinilor persecutați sau fără posibilități. Sfânta Elena a fost prima femeie din lume care și-a eliberat toți sclavii și a ajutat la construirea a mii de biserici, lucru care a făcut-o foarte cunoscută.

Constantin și mama sa, Elena, au fost trecuți de către Biserica Ortodoxă în rândul sfinților mulțumită contribuției majore pe care au adus-o creștinismului. Astfel, 21 Mai este ziua destinată lor, zi în care ne bucurăm de beneficiile pe care ei le-au adus creștinilor  de-a lungul vremii și de cei dragi nouă!

Mesaje Sfinții Împărați Constantin și Elena
Comandă de la FlorideLux.ro plante pentru ei și ai livrare oriunde în România!

Nume de gen masculin sărbătorite pe 21 mai

Poate pare inutil să ne întrebăm ce nume sărbătorim în 21 mai, dar cu siguranță ai în jurul tău persoane care își vor sărbători onomastica odată cu Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Dacă tatăl, bunicul sau unul din prietenii tăi poartă următoarele nume, cu siguranță va trebui să te gândești din timp la cadoul pentru el!

Constantin; Costea; Costel; Costache; Costin(a); Codin(a); Constanța; Constantiu; Costandin(a); Constantina; Dinu; Dina; Tinu; Tina; Costel(uș); Costelica; Costică; Costaș; Tica; Ticu; Titi(șor); Titel(us); Dinicu; Dinică; Tinuț; Tinel; Tanța; Tănțică; Tanți.

Dar nu-ți fă griji! Pe www.floridelux.ro găsești atât cadouri pentru ea, cât și pentru el. Îi poți trimite un aranjament floral pentru bărbați sau poți să îi comanzi online cadouri după bunul plac. FlorideLux dispune de cutii cu flori elegante sau aranjamente florale potrivite lui, băuturi selecte de cea mai înaltă calitate, cafea intensă sau, pentru iubitorii de dulciuri, praline fine sau ceaiuri aromate.

Nume de gen feminin sărbătorite pe 21 mai

Dacă îți faci griji pentru sexul frumos, cu siguranță ai rude, mama, sora sau alte prietene care își pot sărbători onomastica pe 21 mai. Citește următoarea listă și află dacă sărbătorita ta se află printre ele:

Elena; Elina; Eleni; Elenca; Ela; Eli; Eleonora; Helena; Helene, Helenca; Heleni; Helinca; Ilina; Ilinca; Ileana; Ilenuța; Ilenuș(a); Ilinuța; Leana; Lenuța; Lenuș(a); Leanca; Lena; Leni; Lina; Nora; Nuța; Nuți; Nuțica; Nuțisor.

Flori și cadouri poți cumpăra din același loc! La FlorideLux vei găsi produse unice, create de artiști florali pricepuți. Nu știi ce cadou poți oferi alături de mesaje Sfinții Împărați Constantin și Elena? Nici asta nu e o problemă! FlorideLux dispune de personal care îți va sta mereu la dispoziție. Te ajutăm să alegi trandafiri care pot spune povești, cutii cu flori care te fac să te îndrăgostești sau aranjamente florale care te duc în lumea viselor. Intră pe site și comandă online acum, cât încă poți beneficia de reduceri.

FlorideLux livrează flori și coșuri de lux în mai putin de 24 de ore.

Mesaje Sfinții Împărați Constantin și Elena

O floare transmite și creează emoție, dar mesajul exprimă și te cuprinde în sentiment! Comandă flori online și asociază-le cu unul din următoarele mesaje:

 1. Este doar încă o zi, dar este cea mai frumoasă din tot anul, căci este ziua ta! La mulţi ani, iubitule/iubito!
 2. De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Constantin/Elena!
 3. Vreau să îţi urez toate cele bune de „Constantin si Elena”! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească mereu!
 4. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La mulți ani!
 5. Sfinţii Constantin şi Elena să vă aducă liniște, sănătate și binecuvântare!
 6. Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniste şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!
 7. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însotească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin şi Elena cât mai frumoasă!
 8. Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu! Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani, Constantin!
 9. E ziua ta, dragă Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!
 10. Florile din luna mai să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!

Mesaje Sfinții Împărați Constantin și Elena pentru cei dragi

 1. Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!
 2. La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!
 3. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!
 4. La Mulţi Ani! Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiasca fericirea dorită şi liniştea interioară.
 5. La zi aniversară, noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer “La mulţi ani!”
 6. Florile din luna mai să îţi aducă multa iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!
 7. La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se indeplinească toate dorinţele. Cu ocazia Sfinţilor Constantin si Elena, îţi dorim sanatate şi numai bucurii.
 8. Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un ‘La mulţi ani’ din suflet!
 9. Cineva acolo sus te iubeşte. Cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!
 10. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!
Mesaje Sfinții Împărați Constantin și Elena
Pe www.floridelux.ro găsești cutii cu flori la prețul corect. Comandă și tu!

Ce și de unde cumpăr cele mai frumoase cadouri de onomastică

Dacă vrei să comanzi cadouri și produse de calitate, așa cum am spus deja mai sus, FlorideLux.ro ar fi alegerea perfectă. FlorideLux livrează flori și cadouri oriunde în România în doar câteva ore. Ce poți să comanzi de la FlorideLux? Poți comanda online flori în diferite culori și dimensiuni. Comandă aranjamente florale unice, cu flori de sezon, unicolore sau monocromatice. De asemenea, FlorideLux livrează la domiciliu și buchete cu flori deosebite, gingașe sau, cum ne place nouă să spunem: flori cu un efect wow!

Nu te limita doar la flori! Adaugă buchetului tău un cadou de lux, ciocolată cu un gust fin sau un vin spumant. Intră pe site-ul prezentat mai sus și caută secțiunea de cadouri! Acolo vei avea numeroase oferte de praline delicioase în ambalaje regale, vinuri recunoscute la nivel internațional, torturi dulci, baloane sau lumânări parfumate. FlorideLux nu a uitat nici de iubitorii de cafea și a adus sortimente aromate și ceaiuri cu un gust intens, de poveste!  Dacă nu știi ce să alegi, orientează-te spe un coș de lux cu un mix de produse premium, cadoul ideal lângă care poți atașa Mesaje Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

 • Flori proaspete
 • Cadouri deosebite
 • Poză martor pe e-mail
 • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
 • Felicitari elegante pentru orice comandă
 • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
 • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.