Sarbatoreste Craciunul cu flori de lux – florile ne apropie

Sarbatoreste Craciunul cu flori de lux, pregateste-te de Anul Nou cu minunate aranjamente pentru bucuria tuturor. Florile semnifica delicatete, prietenie, omenie, sunt darurile cele mai impresionante pentru cei dragi. Poate vrei sa daruiesti de la distanta, pentru ca esti prea departe si nici macar sarbatorile nu poti ajunge acasa. Poate, intr-un satuc uitat de lume, parintii au deprins tainele Skype-ului sa te simta langa ei. Poate ca buna ta prietena din anii tineretii asteapta sa iti auda, ca in fiecare an, vocea plina de incredere. Oricat ati fi de departe, noi putem sa cream punti de frumusete intre voi prin intermediul florilor.

Sarbatoreste Craciunul cu flori de lux
Un buchet de sentimente

Pentru ei merita sa comanzi un superb buchet de flori, sa ii surprinzi de sarbatori. Stii ca le vei face o mare bucurie, ca vor intelege inca o data cat ii iubesti, cat de mult iti doresti sa fie fericiti. Tu le stii cel mai bine preferintele, stii ce flori li se potrivesc, stii cum sa le ajungi cel mai usor la inima.  Florarii nu vor face decat sa iti duca mai departe imaginile frumoase, caldura din suflet, catre cei de departe. Tu comanzi online, noi facem ca pixelii sa devina realitate, sa devina flori proaspete si eleganta, cele mai frumoase.  Sau minuni precum trandafirii criogenati, frumuseti eterne pentru a fi pastrate multi ani. Asa cum merita cei dragi, deci Sarbatoreste Craciunul cu flori de lux!

Sarbatoreste Craciunul cu flori de lux
Garden of Eden

Iti doresti sa daruiesti acum, in prag de sarbatori, un buchet de iubire? Suntem aici pentru tine, la FlorideLux!

Iata avantajele comenzii la floraria online, gandite pentru bucuria deplina a celor dragi de sarbatori, pentru livrare online desavarsita:

  • flori disponibile in stoc, ingrijite adecvat, zilnic;
  • garantie prospetime 7 zile;
  • plic hrana florala si instructiuni profesionale ingrijire flori, sfaturi de la profesionistii FlorideLux;
  • poza martor pe email inainte de livrare, direct din atelierul de productie;
  • livrare GRATUITA oriunde in Romania, inclusiv in sate, in aceeasi zi sau in 24 de ore de la comanda si plata, de luni pana duminica;
  • consultanta gratuita in call center pentru alegerea buchetului potrivit si compunerea mesajului cadou;
  • felicitare de lux oferita gratuit pentru orice comanda, imprimata cu mesajul sau urarea ta;
  • floristi specializati care pun accent pe calitate si design; prezenta nationala cu centre de productie echipate cu camere frigorifice – specializate pe pastrarea florilor in cele mai bune conditii de temperatura si umiditate;
  • SMS si email confirmare livrare in timp real; peste 15 ani de experienta; o varietate de peste 8000 de produse + posibilitate de realizare produse personalizate la cererea clientilor.

Viziteaza Florariile FlorideLux:

Florarie Bucuresti (Iuliu Maniu 7)
Florarie Ploiesti (Libertatii 7)
Florarie Constanta (Tomis 228)
Florarie Brasov (Zizinului 3)
Florarie Timisoara (Calea Aradului 20, in curs de deschidere)
Florarie Iasi (in curs de deschidere)

Citeste mai multe articole despre buchete de flori de sarbatori:

Spiritul sarbatorilor intr-un buchet

Buchete de flori sarbatoresti

Buchete de lux in decembrie

Buchete flori Craciun fericit!

Ofera-i un buchet de sarbatori