Trandafiri criogenati Bucuresti, Trandafirii din produsele noastre sunt reali și crescuți în mod natural, prin urmare vor fi delicati. Da, sunt flori
proaspete conservate. Dar sunt conservate pentru a-și menține frumusețea și aspectul natural. Vă veți da seama în curând că trandafirii criogenați FlorideLux arată și se simt ca orice trandafir proaspăt tăiat.

Care sunt avantajele trandafirilor conservați?

Procesul de conservare păstrează aspectul trandafirilor tăiați proaspăt, dar fără nici o grijă și atenție necesară. Spre deosebire de trandafirii normali, aranjamentele noastre exclusive nu necesită întreținere care consumă mult timp.

Trandafirii conservați sunt convenabili, deoarece nu este nevoie să îi udați, să schimbați vazele sau să vă ocupați de petalele ofilite. Un aranjament floral de la FlorideLux surprinde perfect esența și frumusețea estetică a florilor proaspete cu plăcerea îngăduitoare pe care o aștepți de la un cadou de lux.

Sfaturi pentru întreținerea florilor conservate

Nu manipulați și nu atingeți trandafirii decât dacă este absolut necesar. Uleiurile naturale din mâinile noastre pot deteriora floarea și atingerea repetată va rupe bucățile petalelor. Cea mai bună practică este să nu atingeți florile.
Nu udati trandafirii. Aceste flori nu mai sunt vii, deci nu necesită udare!
Păstrați trandafirii în afara razelor solare directe. Lumina soarelui poate face culorile trandafirilor să se estompeze, deci cel mai bine este să păstrați cutia de cadouri cu trandafiri departe de soare.

Pentru a menține cel mai bine acești trandafiri, există câteva lucruri de reținut:

Nu ștergeți sau pulverizați cu substanțe chimice, acest lucru va deteriora trandafirii. Factorii de mediu pot deteriora uneori trandafirii.

Diferențele de încălzire, răcire, parfumuri și amplasarea în casa dvs. pot determina degradarea florilor într-un ritm mai rapid sau mai lent. Clima și umiditatea sunt, de asemenea, factori importanți.

Flori de Lux, un serviciu florărie online ușor de folosit în București dar și în toată țara

Prin florărie online FlorideLux ai garanția florilor proaspete, unui design floral la standarde internaționale și a unei livrări la timp, cu doar câteva click-uri rapide. De la aniversari până la cucerirea unei femei frumoase, există în viață numeroase motive pentru a trimite flori, pentru a transmite emoții puternice, pentru a face urări speciale.

Este de ajuns să îți dorești și noi ne vom ocupa de cele mai mici detalii pentru o surpriză de neuitat! Pentru livrarea de flori poți comanda direct din florărie online, ne poți contacta telefonic, pe email sau poți veni în florăriile noastre din București sau Brașov.

La fiecare livrare de flori primești serviciul efectiv de livrare gratuit, dar și felicitarea cadou, un plic cu hrană florală și instructiuni specializate de îngrijire a florilor. Inainte de a efectua livrarea la destinatară, vei primi pe email poza martor a buchetului comandat. Iar după livrare vei primi un SMS de confirmare și un email, în timp real.

Și nu uitați: Trandafiri criogenați în București, Ilfov și Brasov cu livrare în aceeasi zi!

https://www.youtube.com/watch?v=2dtSbqRA2_c
Trandafiri criogenați București

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
https://dosinescu.ro/despre-trandafiri-criogenati/

Trandafiri criogenati

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro