Trandafiri criogenati la preturi de sarbatori, cadouri de Craciun care impresioneaza cu orice ocazie pe toata lumea. Minunea inchisa in cupole trandafiri criogenati pare prin frumusetea ei perfecta coborata din povestile copilariei noastre. Incremenire a timpului in fericire, floarea duce peste ani mesajul iubirii cu care ai oferit-o.

Trandafiri criogenati la preturi de sarbatori
Trandafir criogenat albastru la doar 99 de lei!

In orice moment, in orice anotimp, floarea ta preferata iti va fi alaturi, pastrandu-si intacta culoarea si forta pozitiva. Vei putea, astfel, sa impaci iubirea ta pentru florile naturale cu dorinta de a le proteja facandu-le sa dureze cat mai mult. Vei putea sa admiri florile tale dragi transformate in capodopere nemuritoare de catre artistii florali.

Trandafiri criogenati la preturi de sarbatori
Trandafiri criogenati Garden of Eden

Trandafiri criogenati in cupole de sticla, de diferite dimensiuni, culori si in diferite aranjamente sunt gata sa fie daruiti la FlorideLux. Acum, oferta speciala ii face si mai accesibili, gasesti trandafiri criogenati la preturi de sarbatori de la 99 de lei! Prin tehnologia speciala, florile naturale sunt facute sa reziste pana la 25 de ani, insotindu-va sentimentele peste timp. Prospetimea si delicatetea trandafirilor par sculptate in gheata, iar cupola de sticla si suportul de lemn le sporesc eleganta.

Trandafiri criogenati la preturi de sarbatori
Trandafiri nemuritori

Avantajele trandafirilor criogenati de la FlorideLux

Cand vine vorba de un cadou de o rara eleganta si cu o asemenea simbolistica, vrei sa faci alegerea perfecta. Vei fi atent la forma si culoarea florii, la cromatica si aspectul tijei, la compozitie, ornamente si calitatea cupolei. Floraria online FlorideLux, prin specialistii sai, iti garanteaza satisfactia prin produsele sale de top, care beneficiaza de ultimele tehnologii. Oferta FlorideLux numara peste 140 de produse realizate din trandafiri criogenati, este cea mai variata si plina de fantezie. Gasesti nu doar flori, ci si aranjamente, cutii elegante, aranjamente cadou de sezon sau pentru momente romantice.

Trandafiri criogenati la preturi de sarbatori
Trandafiri criogenati roz – oferta speciala

Calitatea imbatabila a serviciilor FlorideLux

Calitatea imbatabila a serviciilor FlorideLux le face alegerea perfecta. Floraria FlorideLux este o afacere inceputa online in 2003, prima de acest fel din Romania, cu peste 8000 de produse.  Aceasta s-a extins si offline prin magazine in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Constanta, mai nou  Timisoara si Iasi. Beneficiaza de ateliere de productie echipate cu camere frigorifice, asigurand prospetimea florilor. Specialistii sai sunt gata cu informatii si recomandari, de la ambalare, pana la alegerea buchetului si ingrijire. Iar reteaua de livrare este unul din punctele forte, comenzile ajungand practic peste tot in tara intre cateva ore, si 24 de ore de la plata.

Citeste mai multe despre trandafirii criogenati:

Trandafirii criogenati

Trandafiri criogenati vs trandafiri fresh

Cadoul incredibil cu trandafiri criogenati

Cupole trandafiri criogenati superbe

Trandafiri criogenati, cadou din basme

Trandafiri criogenati cadou la moda

Ai oferit trandafiri criogenati vreodata?